Steun het fondsAanvraag indienen

Lian

20 jaar

Rudy

Ten gevolge van ophanging aan een klimtuig op 3-jarige leeftijd heeft Lian fysische beperkingen. Echter geen tekort aan levensvreugde en doorzettingsvermogen! Ondanks zijn beperkingen wil Lian de zorg opnemen voor anderen, in zijn geval een gekweekte kerkuil. Zijn grootste droom is de boeiende wereld van uilen te leren ervaren en zo zijn vertrouwen te krijgen en te geven. Zo hoopt Lian er zijn handtamme, trouwe levensgezel van te maken. 

Lian heeft zelf acties ondernomen om geld in te zamelen en zijn project op te starten. Het FondsJanFilliers draagt ook zijn bijdrage voor het finaliseren van het uilenproject: financieren van dakafwerking uilenverblijf en buitenkot, persoonlijke opleiding bij een valkenier en aangepaste kledij. Op naar het realiseren van een unieke droom.

'Samen over de grens, de ultieme vlucht.'

GETUIGENIS:

Beste,
Lian was in de wolken toen we hem vertelden dat zijn uilenproject geselecteerd is. Dit is echt goed nieuws zei hij!
Zoals je merkt, wij hebben niet stil gezeten. zijn uilenvilla is bijna af ( dakafwerking moet nog gebeuren) maar zij is reeds bewoond door zijn vriend Li ( 'n kerkuil)
Het is een hele ervaring voor Lian de zorg voor zijn uil op te nemen. hij doet het met een hele overtuiging en een aandachtig zorg. 't Is prachtig om het te aanschouwen.
Zijn vriend Klaus heeft al mee kunnen genieten van deze ervaringen. Binnenkort gaan ze in de klas er een echt thema aan wijden.
Wij zijn jullie organisatie heel dankbaar. het doet deugd te voelen dat mensen geloven in de zorg op maat.