Steun het fondsAanvraag indienen

Gerrit

24 jaar

Rudy

Skaten was één van de passies voor Gerrit zijn ongeval. Ook nu werkt hij nog aan de verdere ontwikkeling van zijn conditie en motorische mogelijkheden. Tijdens zijn verblijf in een dagcentrum voor niet aangeboren hersenletsel worden verschillende programma’s uitgewerkt en opgevolgd. Het Fonds Jan Filliers stelt een loopband ter beschikking die een aanvulling betekent in dit project. Gerrit’s is niet alleen zijn sportieve prestaties te verbeteren, maar werkt ook naar de mogelijkheid om terug in het arbeidscircuit te kunnen functioneren.

GETUIGENIS:

Beste,
met deze mail willen we u nogmaals bedanken voor de loopband die Gerrit via het Fonds Jan Filliers verkreeg! Graag geven wij wat feedback over wat deze loopband voor Gerrit reeds betekend heeft!

Gerrit maakt wekelijks gebruik van deze loopband en we zien een mooie evolutie naar opbouw van conditie …….. Gerrit ervaart zelf dat het lopen steeds beter gaat: "ik kan steeds langer volhouden" en hij is hier dan ook heel trots op …………. "mijn stappen en lopen is niet zoals vroeger, houterig nu, enkel wanneer ik volledig geconcentreerd ben kan ik normaal lopen". In het dagcentrum wordt dan ook vaak geoefend op tegelijk lopen en praten, tegelijk lopen en kijken naar een ander.

Een bijkomend voordeel is dat andere personen met NAH (ook andere jonge verkeersslachtoffers) ook kunnen gebruik maken van diezelfde loopband, waarvoor DANKUWEL! Gerrit komt 3 dagen naar het DC en gebruikt de loopband 2 keer per week (de derde dag is er fitness buitenshuis). Maar daarnaast wordt de loopband dagelijks gebruikt tijdens de kiné of zelfstandig oefenen door andere personen met NAH!

met vriendelijke groeten, Gerrit