Steun het fondsAanvraag indienen

Frie

20 jaar

Rudy

Sinds haar ongeval is Frie op zoek naar opleidingen op maat. Muziek is voor Frie een uitlaatklep, maar tevens wil zij via haar muziek ook anderen verder helpen. Daarvoor is een opleiding op niveau en aangepast aan de beperkingen noodzakelijk, maar financieel te moeilijk. Het Fonds Jan Filliers helpt de individuele lessen betalen: songwriting, zangles, ensemble en saxofoon.

GETUIGENIS

Beste,

Het schooljaar zit er alweer bijna op, de examens zijn ondertussen al gestart voor mij.

Dit schooljaar heb ik met de steun van het fondsfilliers een grote stap vooruit gezet. 

Qua zang heb ik enorm veel bijgeleerd. Dankzij jullie financiële steun was het mogelijk voor mij om me volop te focussen op mijn studies in Antwerpen. Waar ik ook de rust vond die ik nodig had om mij als persoon verder te kunnen ontwikkelen.(op kot) Ik ben dan ook super blij dat jullie mij volgend jaar verder willen ondersteunen, want zonder de steun van het filliers-project zou er heel wat stress bijkomen om het financiële plaatje rond te krijgen en dus ook minder tijd om mij op mijn studies te focussen. Bedankt, voor alle mogelijkheden die jullie mij geven, zomaar.. 

Vriendelijke groeten,
Frie

Mijn wens is een diploma halen in de muziek en op mijn eigen benen staan, een eigen pad bewandelen om mensen te helpen via mijn muziek.